20 jarig jubileum janssen huidtherapie

Wow! Mijn praktijk bestaat 20 jaar!

Mariska Janssen: “Ik begon als 23 jarige met mijn eigen praktijk omdat ik vond dat het anders kon en moest. Met veel ambitie en idealen ging ik aan de slag om al snel uit te breiden met personeel er bij en meer locaties. Ik heb met een hoop mooie mensen mogen samenwerken, directe collega’s in de praktijk, artsen, paramedici en samenwerkingspartners.

Ook heb ik in al die jaren veel bijzondere, ontroerende en hartverwarmende ontmoetingen gehad met veel mooie mensen (patiënten) in mijn praktijk. Velen van hen hebben een plekje in mijn hart gekregen en zal ik niet gauw vergeten, helaas ook enkele van hen verloren. Al deze ontmoetingen hebben mij en Janssen Huidtherapie gebracht tot waar wij nu zijn; een prachtige praktijk met mooie mensen, zielsverwanten, waar ik super trots op ben! 🙏❤️

Ik hoop dat ik samen met Wendy, Sabine en Lisa en onze lieve stagaire en onze vormgever Anne nog vele jaren met hart en ziel mensen kan helpen op hun weg naar een gezonde huid!🤩✨

Dank aan iedereen die ons en onze praktijk een warm hart toedraagt.”

20 jarig jubileum janssen huidtherapie

Vier met ons mee en ontvang 20% korting 

Graag willen wij het 20 jarige jubileum samen met jou vieren. Om deze reden hebben wij verschillende kortingsacties samengesteld die gedurende heel het jaar 2022 geldig zijn. Houd deze pagina in de gaten, want de viering van ons jubileum wordt nog uitgebreid met nog meer kortingsacties. 👀

Jubileum kortingsacties

  • 20% korting bij aanschaf van 2 dezelfde producten
  • 20% korting op een peelingpakket (6 behandelingen)
  • 20% korting op een microneedling pakket (5 behandelingen)
  • 20% korting op een TCA pakket (3 behandelingen)
  • 20% korting op een laserpakket (6 behandelingen)

Huid- en oedeemtherapie

Vergoedingen

Of je in aanmerking komt voor vergoeding is afhankelijk van jouw zorgverzekering en het door jou verkozen zorgpakket. Let op, je bent zelf verantwoordelijk voor het raadplegen van jouw zorgverzekeraar bij twijfel over vergoeding.

De huidtherapeutische zorg die mogelijk onder een vergoeding vallen zijn:

  • Acnetherapie
  • Camouflagetherapie
  • Laserontharing
  • Oedeemtherapie
  • Medisch pedicure