Uw 1e Afspraak

Als u zich heeft aangemeld (telefonisch of online) wordt er een afspraak gemaakt met een van onze huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten of (medisch)pedicure. Komt u zonder verwijzing zal eerst een screening plaatsvinden. Met behulp van de screening bepaald de huidtherapeut of u op het goede adres bent voor behandeling van uw huidvraag. Tijdens het eerste consult wordt een (wettelijk verplicht) medisch dossier aangemaakt. Als blijkt dat uw zorgvraag bij de huidtherapeut op het juiste adres is, wordt direct dieper op uw vraag in gegaan met behulp van het intakegesprek. Het eerste consult duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het consult wordt met behulp van een vraaggesprek in kaart gebracht wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn.

Vervolgens zal een kort huidonderzoek plaatsvinden en eventueel een bewegingsonderzoek. Er worden digitale foto’s gemaakt waarna wij samen met u een persoonlijk individueel behandelplan opstellen. U krijgt van ons mondeling informatie over alle behandelmogelijkheden en geven advies welke het meest geschikt is in uw situatie. Afhankelijk van uw indicatie stellen wij een huidverzorgingspakket samen welke noodzakelijk is ter ondersteuning van de behandeling.
Er worden afspraken met u ingepland voor behandelingen. De gemaakte afspraken vind u terug in onze behandelovereenkomst, welke door u ondertekend dient te worden om ons toestemming te geven om tot behandeling over te gaan.

Vervolgafspraken

De tijdsduur van de vervolgbehandelingen kunnen verschillen per behandeling. Over het algemeen is de tijdsduur minimaal 15 minuten, uw therapeut informeert u hierover tijdens het intakegesprek .

Tijdens deze afspraken wordt uw klacht behandeld en de voortgang van de behandeling geëvalueerd.
In de loop van het behandeltraject krijgt u van ons steeds adviezen en instructies aangepast op uw situatie en het verloop van de behandeling.