Intakegesprek

Het eerste consult duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het consult wordt in kaart gebracht wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn. Wij doen een kort huidonderzoek; eventueel bewegingsonderzoek; nemen een vragenlijst met u door, en maken digitale foto’s. Met al deze gegevens stellen wij samen met u een specifiek behandelplan op. U krijgt van ons uitgebreide informatie over de behandelmogelijkheden die het meest geschikt zijn in uw situatie. Ook stellen wij indien nodig een verzorgingspakket samen voor uw huid, dit is noodzakelijk ter ondersteuning van de behandeling.
Er worden afspraken met u ingepland voor behandelingen. De gemaakte afspraken vind u terug in onze behandelovereenkomst, welke door u ondertekend dient te worden om ons toestemming te geven om tot behandeling over te gaan.

Soms zal er besloten worden om niet te behandelen. Bijvoorbeeld wanneer u bepaalde medicatie gebruikt die niet samen gaat met de behandeling of wanneer er verder onderzoek nodig is door uw huisarts of medisch specialist.

Vervolgafspraken

De tijdsduur van de vervolgbehandelingen kunnen verschillen per behandeling. Over het algemeen is de tijdsduur minimaal 15 minuten, uw therapeut informeert u hierover tijdens het intakegesprek .

Tijdens deze afspraken wordt uw klacht behandeld en de voortgang van de behandeling geëvalueerd.
In de loop van het behandeltraject krijgt u van ons steeds adviezen en instructies aangepast op uw situatie en het verloop van de behandeling.