Nano dermabrasie

Wat is een Nano-dermabrasie behandeling?

De ENTERPEN™ is een innovatief systeem voor het toepassen van ‘Nano-dermabrasie’. De ENTERPEN™ polijst de huid met gebruik van microscopisch kleine naaldjes. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

De nano-dermabrasie behandeling is een effectieve manier om uw huid oppervlakkig op te frissen. Om het resultaat van uw behandeling te optimaliseren brengt de huidspecialist tijdens de behandeling actieve werkstoffen in de huid. Ook na de behandeling zal de huid de actieve werkstoffen uit uw huidverzorgingsproducten beter opnemen.

Indicaties waarvoor Micro-Needling wordt toegepast?


Wat houdt de behandeling in?

Bij een nano-dermabrasie behandeling wordt gebruik gemaakt van microscopisch kleine naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. Er wordt over het algemeen geen pijnsensatie ervaart. Nano-dermabrasie is een snelle behandeling zonder herstelperiode.

Nano-dermabrasie kan op zich worden uitgevoerd of in kuurverband. De kosten van deze behandeling variëren van €49,- tot €149,- per behandeling. De prijs is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de gebruikte werkstof.

Heeft u interesse gekregen of wilt u meer informatie over deze behandeling? Maak direct een afspraak!