Schoonheidsverzorging

“Een stralend uiterlijk geeft zelfvertrouwen”

Bent u eraan toe om even lekker in de watten gelegd te worden, dan bent u van harte welkom bij Janssen Huidtherapie. Bij onze schoonheidsspecialisten kunt rekenen op deskundigheid, service en persoonlijke aandacht.

Opzoek naar een ontspannen cadeau voor hem en/of haar?

Met de cadeaubon van Janssen Huidtherapie geeft u een heerlijke ontspannen behandeling cadeau. U bepaalt het bedrag, de ontvanger kiest een behandeling naar keuze. Natuurlijk mag de cadeaubon ook verzilverd worden door te kiezen voor huidverzorgingsproducten.

(afbeelding behandelkamers)

[BEHANDELINGEN]

Gelaatsbehandeling Standaard

Kom lekker tot rust tijdens een reinigende gelaatsbehandeling bestaande uit een ontspannende gezichtsreiniging, onzuiverheden verwijderen, een verzorgend masker en afsluitend een serum en dag verzorging.

Naast de gelaatsbehandeling kunnen wij aanvullend ook uw wimpers- en wenkbrauwen verven, uw handen-, nagels- en voeten verzorgen, product advies geven op basis van uw huidtype of huidprobleem.

€ 28,-

 

Gelaatsbehandeling Deluxe  (MEEST GEKOZEN DOOR ONZE KLANTEN)

Leg uzelf lekker in de watten en ervaar onze gelaatsbehandeling deluxe bestaande uit een ontspannende gezichtsreiniging, huid onzuiverheden verwijderen, een gelaats- en decolleté massage, een verzorgend masker en afsluitend een serum en een dag verzorging.

Naast de gelaatsbehandeling kunnen wij aanvullend ook uw wimpers- en wenkbrauwen verven, uw handen-, nagels- en voeten verzorgen, product advies geven op basis van uw huidtype of huidprobleem.

€ 56,-

Ontharen

De oude Egyptenaren en Romeinen deden het al: ontharen. (Over)beharing kan op verschillende manieren behandeld worden. U kunt ervoor kiezen om het ontharen zelf te doen of dit professioneel te laten doen door een schoonheidsspecialist of huidtherapeut.

Bij Janssen Huidtherapie worden verschillende technieken gebruikt:

Tijdelijke ontharing:

  • Epileren (wenkbrauwen) €10,25
  • Harsen (gelaat/ lichaam) vanaf € 12,50

Permanente haarreductie:
“Wist u dat bij overbeharing in het gelaat vaak in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het ziekenfonds?”

Let op: voor permanente haarreductie zijn meerdere behandelingen noodzakelijk!

Verven van wimpers en wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd.

Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten.

De behandeling:

Het verven duurt ca. 20 min. en is doorgaans niet pijnlijk. Wel kunnen de ogen geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. De behandeling is echter niet schadelijk voor de ogen. Er bestaat een kleine kans op een allergische reactie op bestanddelen in de verf.

Het is raadzaam eventuele mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, aangezien de wimperharen dan optimaal geverfd kunnen worden.

Cosmetische Handverzorging

Door allerlei invloeden van buitenaf kunnen de handen droog zijn en de nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor de handen en nagels is een manicure behandeling.

Basis Manicure

Tijdens een basis manicure behandeling worden de nagels en nagelriemen gereinigd.

De nagels worden mooi in model gevijld en de nagelriemen worden netjes bijgewerkt en verzorgd met heerlijke nagelriem olie. Aansluitend worden uw handen kort gemasseerd met een heerlijke massage olie. €15,50

Uitgebreide Manicure

Tijdens een uitgebreide manicure behandeling worden de dode huidcellen verwijderd door middel van een heerlijke scrubcreme.

De nagels worden mooi in model gevijld en de nagelriemen worden netjes bijgewerkt en verzorgd met heerlijke nagelriem olie.

Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreide en ontspannende hand massage met heerlijk geurende massageolie.

Heeft u een leuk kleurtje voor op uw nagels, neem het mee: wij brengen het graag voor u aan!

 

Product advies op uw huid
“Janssen Huidtherapie biedt een compleet assortiment verzorgingsproducten die afgestemd zijn op de behoeften van elk huidtype”

 

Wat anderen over ons zeggen [BLOG]:

[patiënt ervaringen]