Schoonheidsverzorging

 


“Een stralend uiterlijk geeft zelfvertrouwen”


En ontspannen moment met een huiddoel, dat is waar het bij de schoonheidsverzorging bij Janssen Huidtherapie om draait. Ieders huid en persoonlijke voorkeuren zijn uniek. Daarom wordt bij aanvang individueel en persoonlijk dieper in gegaan op uw wensen en verwachtingen.

Van top tot teen behandeld worden kan natuurlijk ook. Vraag een combinatie afspraak aan voor pedicure gevolgd door een luxe schoonheidsbehandeling.


Gezichtsbehandelingen


Schoonheidsbehandeling

Kom lekker tot rust tijdens een reinigende gelaatsbehandeling bestaande uit een ontspannende gezichtsreiniging, onzuiverheden verwijderen, een verzorgend masker en afsluitend een serum en dag verzorging.

Naast de gelaatsbehandeling kunnen wij aanvullend ook uw wimpers- en wenkbrauwen verven, uw handen-, nagels- en voeten verzorgen, product advies geven op basis van uw huidtype of huidprobleem.

€ 28,-


Schoonheidsbehandeling Deluxe  

Leg uzelf lekker in de watten en ervaar onze luxe schoonheidsbehandeling bestaande uit een ontspannende gezichtsreiniging, huid onzuiverheden verwijderen, een gelaats- en decolleté massage, een verzorgend masker en afsluitend een serum en een dag verzorging.

Naast de gelaatsbehandeling kunnen wij aanvullend ook uw wimpers- en wenkbrauwen verven, uw handen-, nagels- en voeten verzorgen, product advies geven op basis van uw huidtype of huidprobleem.

€ 56,-


Aanvullend


Nano-dermabrasie

De ENTERPEN™ is een innovatief systeem voor het toepassen van ‘Nano-dermabrasie’. De ENTERPEN™ polijst de huid met gebruik van microscopisch kleine naaldjes. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

De nano-dermabrasie behandeling is een effectieve manier om uw huid oppervlakkig op te frissen. Om het resultaat van uw behandeling te optimaliseren brengt de huidspecialist tijdens de behandeling actieve werkstoffen in de huid. Ook na de behandeling zal de huid de actieve werkstoffen uit uw huidverzorgingsproducten beter opnemen. Bij een nano-dermabrasie behandeling wordt gebruik gemaakt van microscopisch kleine naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. Er wordt over het algemeen geen pijnsensatie ervaart. Nano-dermabrasie is een snelle behandeling zonder herstelperiode.

Nano-dermabrasie kan op zich worden uitgevoerd of in kuurverband. De kosten van deze behandeling variëren van €49,- tot €149,- per behandeling. De prijs is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de gebruikte werkstof.


Ontharen

De oude Egyptenaren en Romeinen deden het al: ontharen. (Over)beharing kan op verschillende manieren behandeld worden. U kunt ervoor kiezen om het ontharen zelf te doen of dit professioneel te laten doen door een schoonheidsspecialist of huidtherapeut.

Bij Janssen Huidtherapie worden verschillende technieken gebruikt:

Tijdelijke ontharing

Epileren (wenkbrauwen)   €10,25
Harsen (gelaat/lichaam) vanaf   €12,75

Permanente haarreductie

“Wist u dat bij overbeharing in het gelaat vaak in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het ziekenfonds?”

Elektrische epilatie vanaf €37,50
Laser/IPL therapie vanaf  €45,-
(prijs afhankelijk van lichaam locatie en hoeveelheid)

Let op: voor permanente haar reductie zijn meerdere behandelingen noodzakelijk!


Verven van wimpers en wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en bepalen voor een groot deel de uitstraling. Wanneer uw wimpers en/of wenkbrauwen lichter zijn dan u zou willen, kunt u deze haartjes laten verven. Hierdoor krijgt uw gezicht meer uitdrukking en wordt een natuurlijk effect gecreëerd.

Voor het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt een speciale verf gebruikt die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De verf vervaagt geleidelijk en blijft ca. 3-5 weken zitten. Het verven duurt ca. 20 min. en is doorgaans niet pijnlijk. Wel kunnen de ogen geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. De behandeling is echter niet schadelijk voor de ogen.

Het is raadzaam eventuele mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, aangezien de wimper haren dan optimaal geverfd kunnen worden.

€19,75


Cosmetische Handverzorging

Door allerlei invloeden van buitenaf kunnen de handen droog zijn en de nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor de handen en nagels is een manicure behandeling.

Tijdens een basis manicure behandeling worden de nagels en nagelriemen gereinigd.

De nagels worden mooi in model gevijld en de nagelriemen worden netjes bijgewerkt en verzorgd met heerlijke nagelriem olie. Aansluitend worden uw handen kort gemasseerd met een heerlijke massage olie.

€15,50


Persoonlijk huidadvies

Onze therapeuten zijn expert professionals met de producten van Paula’s Choice en ISIS Pharmaceuticals.

        

Voor een oriënterend gesprek en advies op maat, reinigt onze therapeut uw huid en neemt u met een spiegel mee wanneer zij uw huid gaat beoordelen. Op basis van de bevindingen en uw wensen wordt de huid gereinigd, gescrubd, getonifieerd en verzorgd met de producten die bij uw huid passen.

€37.50


Maak direct online een afspraak