Vergoedingen & Prijzen


Aanmelden kan op verwijzing van uw (huis)arts, maar ook zónder verwijzing.

Zonder verwijzing

U kunt tegenwoordig zonder verwijzing terecht bij de huid- en oedeemtherapeut. Natuurlijk mag u eerst een afspraak maken met uw huisarts, maar dat hoeft in principe niet. Dat heeft voordelen. Zo komt u direct bij de huidzorg specialist terecht, zodat u direct kunt beginnen met het werken aan uw herstel. De huisarts blijft een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De huidtherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Als u besluit rechtstreeks naar de huidtherapeut te gaan, voert deze eerst een screening uit. De ervaringen tot nu toe met de directe toegankelijkheid laten zien dat het merendeel van de mensen goed kan bepalen of zij bij de huidtherapeut aan het juiste adres zijn. Om deze reden plannen we gelijk met de screening een intake en onderzoek in. De screening start met een vraaggesprek, uw klacht wordt geïnventariseerd en er worden ook een aantal vragen gesteld die aanwijzingen kunnen geven voor andere onderliggende problematiek. Aansluitend vind een lichamelijk onderzoek plaats (intake en onderzoek). Zo wordt bepaald of uw klacht geschikt is voor een huidtherapeutische behandeling.

Wilt u zich direct aanmelden bij Huidtherapie Janssen? Ga dan naar ons Aanmeldingsformulier of neem telefonisch contact met ons op.


Bellen kan elke werkdag tussen 9.00 – 11.00 uur op

010 – 438 72 38