Verwijzers

Janssen Huidtherapie maakt gebruik van ZorgDomein. ZorgDomein biedt u als verwijzend arts de mogelijkheid om patiënten elektronisch te verwijzen.

De verwijzing gebeurt digitaal via het Huisarts Informatie Systeem en verbetert de afstemming tussen de verwijzend arts en de huid-en oedeemtherapeut. Het doel hierbij is dat de verwijzend arts en de patiënt beter geïnformeerd zijn, dat de communicatie tussen de verwijzend arts, de patiënt en de huid-en oedeemtherapeut goed loopt en dat de patiënt snel en adequaat geholpen kan worden.

U vind ons zorgaanbod in ZorgDomein terug onder het kopje “Paramedische Zorg – Huidtherapie”.

Klik op dit symbool om het verwijsformulier direct te downloaden.


Wij willen de patiëntenzorg zo optimaal mogelijk maken. Er zijn indicaties waarbij de zorgverzekering meerdere specifieke verwijzingen vereist. Denk hier bijvoorbeeld aan oedeemtherapie. Behandeling bestaat meestal uit compressie therapie, therapeutische elastische kousen en eventueel hulpstukken. Om deze zorg compleet direct te kunnen starten zijn drie formulieren nodig:

  1. Verwijzing voor ambulante compressie (zwachtelen)
  2. Machtigingsformulier van Combicare zodat compressiemateriaal besteld kan worden)
  3. Verwijzing voor therapeutische elastische kousen.

Het machtigingsformulier kan ook (na goedkeuring van de patiënt) per fax naar u toegezonden worden. Vul deze aan met uw gegevens, naam behandelend arts en stempel en fax deze terug naar 010 – 4385924.