Ons verhaal


Kruip in je huid met de huidtherapeut


Hoe ik van werknemer naar bedrijfseigenaar getransformeerd ben waarbij ik een belangrijke rol vervul voor mensen in de vorm van leren voorkomen, -omgaan met en -adequaat behandelen van huidproblemen.

   Mariska Janssen

“Janssen Huidtherapie is een praktijk met experts op het gebied van huidzorg. Onze vakgebieden zijn acné, oedeem, licht- en lasertherapie en cosmetische huidverbetering. Samen met regionale (para)medici helpen wij mensen met een huidvraag of huidprobleem.”


Onze missie

Mensen worden steeds ouder en de huidzorg moet aansluiten bij de veranderende behoeften van hun huidvragen. Janssen Huidtherapie biedt u zowel medische- als cosmetische behandelingen  om u te helpen bij het leren voorkomen, -omgaan met en -adequaat handelen van een huidprobleem of huidvraag.

Onze huidtherapie experts stellen altijd een persoonlijk en individueel behandelplan op en begeleiden u – zo nodig – door het behandeltraject. Wij zetten onze kennis, ervaring en samenwerkingsverbanden graag in dienst voor de juiste zorg voor uw huidvraag.


Onze visie

Wij zijn zeer begaan met de kwaliteit van ons werk, de relatie met onze patiënten of klanten en de samenwerkingspartners uit de medische setting. Als gevolg hiervan werden wij, door Qualizorg, in 2017 met een 9.2 beoordeeld op gebied van ervaringen van patiënten en klanten.

Wij zijn trots op zo’n beoordeling maar dit is niet onze eerste doelstelling. Ons doel is om uw huid optimaal te laten stralen of herstellen. Wij willen bekend staan om de geleverde kwaliteit van ons werk en de resultaten van onze patiënten en klanten. Wij kijken ernaar uit om ook u verder te helpen met uw huidvraag.


Ons team

Ons team stelt vier expert huidtherapeuten in dienst om uw huidvraag of huidprobleem te beantwoorden of behandelen. Bovendien zijn wij voortdurend bezig met innovatie binnen de huidzorg. Onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten.

Onze praktijkassistente zorgt ervoor dat achter de schermen alle formele zaken geregeld worden. Daarnaast is zij ons aanspreekpunt voor de praktijk.