Privacyverklaring

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van de wetswijziging rondom de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij zodat we u goede zorg kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord wanneer u uw zorg door onze praktijk laat uitvoeren.

Persoonsgegevens die worden gebruikt zijn: 

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw BSN en gegevens van uw verzekeraar
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres bij websitebezoek
  • Uw medische gegevens.

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

  • Uw persoonsgegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
  • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de
    wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u.
  • Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige
    behandelingsovereenkomst (WGBO)
  • U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken. U dient hiervoor een schriftelijk verzoek in.
  • Als u vindt dat gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens
    aan te passen.
  • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit wettelijk mogen doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u
    verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Gegevens worden opgeslagen in een inactief archief. Deze is onbruikbaar voor onbevoegde gebruikers.
  • U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Op dit moment kunt u niet meer gebruikmaken van onze diensten.
  • U kunt bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop uw persoonsgegevens verwerken.
  • U krijgt bericht van ons als er sprake is van een data lek van uw persoonsgegevens.
  • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van
    de WGBO.
  • Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.

In kaart brengen websitebezoeken

Op de website van Janssen Huidtherapie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.www.huidtherapiejanssen.nl, Janssen Huidtherapie gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics                                                                            

Janssen Huidtherapie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Janssen Huidtherapie bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres van uw computer, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft het privacybeleid van Google en Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Janssen Huidtherapie te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht- of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Janssen Huidtherapie heeft hier geen invloed op.

Janssen Huidtherapie heeft Google géén toestemming gegeven om via Janssen Huidtherapie verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Beveiliging      

Janssen Huidtherapie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Janssen Huidtherapie maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Janssen Huidtherapie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Janssen Huidtherapie op via het contactformulier.