Maak direct een afspraak

Bij onze praktijkassistente Wendy Borghouts kunt u een afspraak maken. Wendy heeft dagelijks telefonisch spreekuur tussen 9.00-11.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen tussen 9.00-11.00 uur? Spreek dan uw boodschap in op het antwoordapparaat en u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Een afspraak maken kan ook via het aanmeldingsformulier.

Na het maken van de afspraak ontvangt u een afspraak bevestiging per e-mail of post. Daarbij ontvangt informatie over de praktijk, onze praktijkregels algemene voorwaarden en een behandelovereenkomst. In de behandelovereenkomst staan de belangrijkste afspraken met betrekking tot uw behandeling vermeld. Het is van belang dat u dit formulier goed leest en ook meeneemt naar de eerste afspraak. Komt u onder behandeling, dan is het noodzakelijk dat u de behandelovereenkomst ondertekend.

Annuleren of verzetten
U kunt een afspraak telefonisch annuleren of verplaatsen op werkdagen tussen 9.00 – 11.00 uur op telefoonnummer 010-4387238.

Hoe ver van tevoren moet een afspraak afgezegd worden?
Een afspraak die minder dan 60 minuten duurt moet tenminste 24 uur van tevoren geannuleerd worden. Duurt uw afspraak langer dan 60 minuten, moet u 48 uur van tevoren te annuleren. Bij tijdige annulering brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

Te laat geannuleerd?
De kosten voor onze zorg houden wij graag zo laag mogelijk en hopen daarom op begrip voor deze maatregel. Voor het beste resultaat bespreekt uw therapeut een individueel en persoonlijk behandelplan. Behandelingen geven het beste resultaat als alle afspraken worden bijgewoond, zoals afgesproken met uw therapeut. Daarnaast had de therapeut in de tijd van afwezigheid een andere patiënt kunnen helpen.

Voor welke behandelingen geldt deze maatregel?
Het in rekening brengen van kosten voor het niet tijdig annuleren van afspraken geldt voor alle intake gesprekken en behandelingen die Janssen Huidtherapie aanbiedt.

Welk bedrag wordt in rekening gebracht?
Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, ontvangt u een factuur van minimaal 25 euro per afspraak. Bij herhaaldelijk te laat annuleren of bij afspraken van langer dan een half uur, laser afspraken en pakket afspraken, wordt 100% van de behandeling gerekend. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.