Contactformulier

Bij onze praktijkassistente Wendy Borghouts kunt u een afspraak maken. Wendy heeft dagelijks telefonisch spreekuur tussen 9.00-11.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen tussen 9.00-11.00 uur? Spreek dan uw boodschap in op het antwoordapparaat en u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Een afspraak maken kan ook via onderstaand formulier.

Na het maken van de afspraak ontvangt u een afspraak bevestiging per e-mail of post. Daarbij ontvangt informatie over de praktijk, onze praktijkregels algemene voorwaarden en een behandelovereenkomst. In de behandelovereenkomst staan de belangrijkste afspraken met betrekking tot uw behandeling vermeld. Het is van belang dat u dit formulier goed leest en ook meeneemt naar de eerste afspraak. Komt u onder behandeling, dan is het noodzakelijk dat u de behandelovereenkomst ondertekend.

Annuleren of verzetten
U kunt een afspraak telefonisch annuleren of verplaatsen op werkdagen tussen 9.00 – 11.00 uur op telefoonnummer 010-4387238.

Hoe ver van tevoren moet een afspraak afgezegd worden?
Een afspraak die minder dan 60 minuten duurt moet tenminste 24 uur van tevoren geannuleerd worden. Duurt uw afspraak langer dan 60 minuten, moet u 48 uur van tevoren te annuleren. Bij tijdige annulering brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

Te laat geannuleerd?
De kosten voor onze zorg houden wij graag zo laag mogelijk en hopen daarom op begrip voor deze maatregel. Voor het beste resultaat bespreekt uw therapeut een individueel en persoonlijk behandelplan. Behandelingen geven het beste resultaat als alle afspraken worden bijgewoond, zoals afgesproken met uw therapeut. Daarnaast had de therapeut in de tijd van afwezigheid een andere patiënt kunnen helpen.

Voor welke behandelingen geldt deze maatregel?
Het in rekening brengen van kosten voor het niet tijdig annuleren van afspraken geldt voor alle intake gesprekken en behandelingen die Janssen Huidtherapie aanbiedt.

Welk bedrag wordt in rekening gebracht?
Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd, ontvangt u een factuur van minimaal 25 euro per afspraak. Bij herhaaldelijk te laat annuleren of bij afspraken van langer dan een half uur, laser afspraken en pakket afspraken, wordt 100% van de behandeling gerekend. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.

Na het invullen van onderstaand formulier wordt zo snel mogelijk contact opgenomen.

 

Als u zich heeft aangemeld (telefonisch of online) wordt er een afspraak gemaakt met een van onze huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten of (medisch)pedicure. Komt u zonder verwijzing zal eerst een screening plaatsvinden. Met behulp van de screening bepaald de huidtherapeut of u op het goede adres bent voor behandeling van uw huidvraag. Tijdens het eerste consult wordt een (wettelijk verplicht) medisch dossier aangemaakt. Als blijkt dat uw zorgvraag bij de huidtherapeut op het juiste adres is, wordt direct dieper op uw vraag in gegaan met behulp van het intakegesprek. Het eerste consult duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens het consult wordt met behulp van een vraaggesprek in kaart gebracht wat uw klachten, wensen en verwachtingen zijn.

Vervolgens zal een kort huidonderzoek plaatsvinden en eventueel een bewegingsonderzoek. Er worden digitale foto’s gemaakt waarna wij samen met u een persoonlijk individueel behandelplan opstellen. U krijgt van ons mondeling informatie over alle behandelmogelijkheden en geven advies welke het meest geschikt is in uw situatie. Afhankelijk van uw indicatie stellen wij een huidverzorgingspakket samen welke noodzakelijk is ter ondersteuning van de behandeling.
Er worden afspraken met u ingepland voor behandelingen. De gemaakte afspraken vind u terug in onze behandelovereenkomst, welke door u ondertekend dient te worden om ons toestemming te geven om tot behandeling over te gaan.

Vervolgafspraken

De tijdsduur van de vervolgbehandelingen kunnen verschillen per behandeling. Over het algemeen is de tijdsduur minimaal 15 minuten, uw therapeut informeert u hierover tijdens het intakegesprek .

Tijdens deze afspraken wordt uw klacht behandeld en de voortgang van de behandeling geëvalueerd.
In de loop van het behandeltraject krijgt u van ons steeds adviezen en instructies aangepast op uw situatie en het verloop van de behandeling.